Creativiteit trouw en respect

Onze kernwaarden creativiteit, trouw en respect staan centraal in ons contact met u, de klant. Bovenal willen we uw partner zijn, een partner die samen met u voor een succesverhaal gaat. Ons streefdoel is dan ook duurzame samenwerkingen opbouwen die telkens weer resulteren in een kwaliteitsvol eindresultaat.

We doen dit altijd vanuit hetzelfde uitgangspunt: interesse wekken bij de klant, de kooplust activeren en net dat stapje verder gaan. Als ervaren content creators werken we uw project graag uit van A tot Z. We nemen alles in handen van creatie, strategie en fotografie tot DTP, logistiek en alles wat IT is.

Al onze medewerkers maken deel uit van onze grote familie en we bundelen onze creatieve krachten onder één dak, met onze geïntegreerde fotostudio als stokpaardje. advert’HYPE wil een thuis bieden aan alle medewerkers: een (t)huis met ruimte om te groeien, om talent en persoonlijkheid verder te ontwikkelen. Een omgeving waarin onze kernwaarden centraal staan.

Ontdek ons team

Ulrike Ulrike Ulrike Ulrike

Uitdager van het hoogste niveau, ‘opgeven’ staat niet in haar woordenboek. Deze leader of the pack streeft ernaar om advert’HYPE steeds te blijven verbeteren door op zoek te gaan naar de beste oplossing. Hierbij verliest ze nooit de delicate balans tussen de wensen van de klant en het welzijn van onze Mind Shakers uit het oog.

Ulrike

Julia Julia Julia Julia

Derde generatie boordevol passie waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. Het vak werd haar van kinds-af-aan meegegeven en ze kan niet wachten om haar eigen stempel te drukken op het bedrijf.

Julia

Florence Florence Florence Florence

Wilskrachtige waaghals met een onweerstaanbare blik en eindeloos vertrouwen in de toekomst én in de mens. Houdt het schip op koers aan Julia’s zijde.

Florence

Hervé Hervé Hervé Hervé

Diplomaat met de meest aanstekelijke bulderlach. Hij stelt iedereen instant op z’n gemak. Voor elke klant bedenkt hij de ideale settings die het merk of het product perfect tot hun recht laten komen.

Hervé

Joël Joël Joël Joël

Koning van de grijns en altijd bij de pinken. Zonder zichzelf ooit te serieus te nemen, bewaart hij het evenwicht tussen zijn artistieke concepten en de verwachtingen van de klant.

Joël

Valérie Valérie Valérie Valérie

Lief, kalm, maar niet té…
Valerie ziet er zo fragiel uit als porselein, maar laat je niet misleiden: ze is robuust en heeft haar voeten stevig op de grond. Discreet, ze is er altijd als je haar nodig hebt en haar glimlach krijg je er gratis bij. Georganiseerd en vrijwillig neemt ze verantwoordelijkheid en grote projecten op zich. Nu nog keukenhulp, binnenkort chefkok!

Valérie

Alex Alex Alex Alex

Deze sportieveling staat altijd klaar om uit de startblokken te schieten. Met zijn jeugdig enhousiasme en grote organisatietalent wint hij het vertrouwen van elke klant.

Alex

Rudi Rudi Rudi Rudi

De kalme kracht, meester van de meanders van ons informaticasysteem. Eén simpele aanraking van zijn handen op het klavier blaast elke computer nieuw leven in.

Rudi

Jacques-Jérôme Jacques-Jérôme Jacques-Jérôme Jacques-Jérôme

Jacques-Jérôme, Jiji voor de vrienden, jongleert van programmering tot grafisch ontwerp zonder de controle te verliezen. Van de ene klant naar de andere: aandachtig luisterend staat hij op de startblokken en volgt hij de briefing steeds lachend, ontspannen en onverstoorbaar.

Jacques-Jérôme

Aurélien Aurélien Aurélien Aurélien

Deze onvermoeibare folderman spurt van lay-out naar lay-out. Zelfs de kleinste fout ontsnapt niet aan zijn alziend oog.

Aurélien

Pierre Pierre Pierre Pierre

Meneer 1000%. Zijn arendsoog heeft maar één doel, en dat is precisie. Voorwerp of onderwerp: zijn geoefend oog ziet alles.

Pierre

Christiaan Christiaan Christiaan Christiaan

Rustig en bedachtzaam. Daglicht is zijn expertise. Volle zon of schemerlicht, hij haalt steeds het allerbeste uit elk shot.

Christiaan

France France France France

France

Marcuz Marcuz Marcuz Marcuz

Rock-‘n-roll, maar dan in creatieve soft-modus. Doet niets liever dan prutsen aan presentaties om ze nòg beter te maken. Bij dit organisatietalent kunnen bovendien alle collega’s altijd terecht voor de nodige informatie.

Marcuz

Peter Peter Peter Peter

Groot en vol droge humor: wie zou hem ooit vergeten? Toch blijft hij ook discreet en efficiënt in zijn creatief denken en switcht hij probleemloos tussen de verschillende opdrachten.

Peter

Olivier Olivier Olivier Olivier

Laat je niet misleiden door zijn plagerige, ondeugende blik: niemand is vriendelijker dan hij. Bovendien is hij toegewijd als geen ander en buigt hij zich met bijzonder veel aandacht over de documenten die hem worden toevertrouwd.

Olivier

Mark Mark Mark Mark

Deze Tetriskampioen weet van in- en uitpakken. Hij (ver)plaatst alle goederen in ons magazijn en dankzij zijn onfeilbare logica weet hij elk product in een mum van tijd terug te vinden.

Mark

Jenny Jenny Jenny Jenny

Grenzeloze creativiteit. Koptelefoon op, pen in de hand,... We zijn vertrokken! Vastberaden vloeien de illustraties en concepten vanuit haar verbeelding op papier.

Jenny

Jonas Jonas Jonas Jonas

Staat altijd klaar om een hand toe te steken. Als een echte evenwichtskunstenaar springt hij van het ene decor naar het andere, van de hoogste naar de laagste ladder, al dan niet met een verfborstel in de hand.

Jonas

Maïté Maïté Maïté Maïté

Altijd vrolijk huppelt ze tussen agenda’s en dossiers. Met haar luisterend oor verwelkomt ze de klanten en beantwoordt ze graag hun prangende vragen.

Maïté

Ikram Ikram Ikram Ikram

Vriendelijk, tactvol en altijd goedgezind. Van hemdskraag tot broekzak: geen enkele valse plooi ontgaat haar. Een onmisbare schakel om het product maximaal tot zijn recht te laten komen.

Ikram

Johan Johan Johan Johan

De glinstering in zijn ogen verraadt een ware lichtexpert: hij speelt met contrasten en maakt zo van elke foto een subliem plaatje.

Johan

Gilles Gilles Gilles Gilles

Onze eigen sciencefictionexpert. Met zijn lievelingsfilms als inspiratiebron levert hij snel en efficiënt onverwachte videomontages af. Daarnaast is hij ook onze specialist in paginatransformatie.

Gilles

Phillipe Phillipe Phillipe Phillipe

Zijn magische Photoshopkunsten toveren de maan om in een ster, de melkweg of wat dan ook. Welkom in de wereld van 2D.

Phillipe

Hilde Hilde Hilde Hilde

Sereen, kalm maar energiek. Met wat zachte achtergrondmuziek zweeft ze van pagina naar pagina, zonder valse noten.

Hilde

Crick Crick Crick Crick

Door berg en dal, van fotostudio naar winkel, van de grootste set tot het kleinste hoekje: altijd en overal kiest hij het juiste moment voor de beste foto.

Crick

Felipe Felipe Felipe Felipe

Een illusionist met passie. Dankzij zijn magische handen vallen alle puzzelstukjes in elkaar en tovert hij telkens een treffende, weergaloze creatie tevoorschijn.

Felipe

Diederik Diederik Diederik Diederik

De glimlach op zijn lippen is even groot als zijn fotografisch objectief. Met zijn onwaarschijnlijk oog voor detail maakt hij telkens het verschil en geeft hij een artistieke toets aan elk beeld.

Diederik

Françoise Françoise Françoise Françoise

Françoise

Daniel Daniel Daniel Daniel

Niets ontgaat deze meester van de eindredactie. Als laatste schakel van de ketting perfectioneert hij elk printklaar document in alle rust.

Daniel

Anne Anne Anne Anne

Mevrouw Veelzijdigheid creëert een 5-gangenmenu en duikt daarna direct de keuken in. Ook het ontwerpen en dresseren van borden zijn haar tweede natuur geworden. Deze topvrouw kan het allemaal.  

Anne

Amandine Amandine Amandine Amandine

Amandine neemt met haar sterke karakter de taakopvolging dynamisch en zelfzeker op zich. Geen tijdverlies: telefoongesprekken – mails behandelen - verzending, alles volgt naadloos op elkaar. Alles ingepakt, gewogen, verzonden,… op naar de volgende job!

 

Amandine

David David David David

Speedy Gonzales: de voet op het pedaal, maar altijd met de nodige voorzichtigheid en zonder overdrijven. David zorgt ervoor dat elk pakje tijdig op z’n bestemming geraakt.

David

Rudi Rudi Rudi Rudi

Zwijgzaam en discreet. Een man die in de schaduw werkt, maar tegelijkertijd hoge toppen scheert met zijn precisie en efficiëntie.

Rudi

Marie Marie Marie Marie

Marie

Sébastien Sébastien Sébastien Sébastien

Sébastien

Thierry Thierry Thierry Thierry

Thierry

Tamara Tamara Tamara Tamara

Tamara

Olivia Olivia Olivia Olivia

Olivia

Elena Elena Elena Elena

Elena