Content experts, met sterke focus op retail

Als full-service agentschap is content creëren al 50 jaar onze grootste passie.

Straffe content maken voor straffe merken, dat is waar we voor staan. Door de jaren heen bouwden we een enorme expertise uit die we maar al te graag inzetten om voor uw bedrijf de perfecte communicatiemix op te zetten. Zo bereikt u de juiste doelgroep, met de juiste content, via de juiste kanalen.

Creatie

Bij advert’HYPE staat een groot team van creatieve mind shakers en content creators klaar om uw communicatieproject van A tot Z vorm te geven. Wenst u slechts bij één of meerdere projectfases advies? Ook dan kan u bij ons terecht. Dankzij de enorme verscheidenheid aan expertise die we in huis hebben, kunnen we aan elke klant een oplossing op maat bieden.

Uw oplossing op maat?

Strategie

We ontwerpen voor u een strategie die volledig afgestemd is op uw trading plan. Onze jarenlange ervaring biedt een grote meerwaarde wanneer u op zoek bent naar de beste strategie om met uw merk de ideale marktpositie in te nemen.

Dankzij onze grondig uitgewerkte benchmarktool kunnen we aan gericht vergelijkend onderzoek doen, ook op internationaal niveau. Door na te gaan wat er speelt op de markt, vergaart u meer informatie over uw eigen USP’s en kan u hier extra op inspelen bij het opzetten van uw reclamecampagnes.

Meer weten

Fotostudio

Een succesverhaal heeft natuurlijk meer nodig dan enkel de perfecte strategie. Daarom creëren we voor u graag de meest originele campagnes en verbazingwekkende content. We beschikken over 1400studioruimte waar we de strafste foto- en videobeelden shooten.

Ontdek onze fotostudio

Prepress

Uw content is pas volledig klaar voor de buitenwereld nadat hij door de handen van onze prepress-afdeling is gegaan. We zijn experts op het gebied van Adobe Creative Suite en goochelen als het ware in InDesign en Photoshop. Voordat uw drukwerk naar de drukker vertrekt, maken we steeds zelf een proefdruk op onze Epsonprinter. Deze printer laat ons toe om papiersimulaties uit te voeren. Zo zijn we zeker dat we onberispelijke, haarscherpe beelden met de meest levendige kleuren afleveren, volledig aangepast aan de papiersoort van uw keuze.

Bekijk meer cases

Digitaal

Wat uw commerciële doelstelling ook is, wij ontwerpen voor u oneindig veel publiciteitsmateriaal gaande van catalogi, folders en affiches tot POS-materiaal, abribussen en radiospots. Ook bij het opzetten van websites, direct marketing en e-mailcampagnes, het beheer van uw social media of het onderhouden van relaties met influencers, kunnen wij uw partner zijn. #mindshaker

Interesse, contacteer ons

Mediaproductie

Naast foto- en videobeelden hebben we ook meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van radiospots. We componeren jingles en teksten die volledig passen in de strategische storytelling van uw merk.

In een medialandschap in verandering is het noodzakelijk om bij te blijven met de allernieuwste ontwikkelingen. We focussen er bij advert’HYPE dan ook op dat we up to date zijn, meegaan met de nieuwe trends en op die manier u als klant de beste services kunnen bieden.

Interesse, contacteer ons